VFTI засечен днес на манджа стрийт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЯ да си казва кой е колегата с черната 166-ца дето ми светна след светофара на люлин към обеля при практикер,неможах да отреагирам и само вдигнах ръка."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеАз бях колега. Много ти убава алфичката.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
156 вагонче, 2.4 жтд с клубен надпис, С3414 мисля днеска на сточна гара към Чавдар....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение156 вагонче, 2.4 жтд с клубен надпис, С3414 мисля днеска на сточна гара към Чавдар.....sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
С кой колега се засякохме днес от Италианеца до първия светофар след като започнат паветата на бул. Овча Купел? Аз му свирнах като минах покрай него и му махнах и той ми се усмихна и ми махна. Колегата беше с 145, бордо, със стикер на задното стъкло, кристални стопове, а регистрацията май беше нещо от сорта на РК 2039. Видях го още докато излизах от една пряка до 92-ро ОУ, но го настигнах, чак до Италианеца, че никой не пожела да ме пусне.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеС кой колега се засякохме днес от Италианеца до първия светофар след като започнат паветата на бул. Овча Купел? Аз му свирнах като минах покрай него и му махнах и той ми се усмихна и ми махна. Колегата беше с 145, бордо, със стикер на задното стъкло, кристални стопове, а регистрацията май беше нещо от сорта на РК 2039. Видях го още докато излизах от една пряка до 92-ро ОУ, но го настигнах, чак до Италианеца, че никой не пожела да ме пусне.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеVFTI засечен днес на манджа стрийт.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеБял беше стикера нали на черен заден прозорец.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеДа. И задните странични също бяха затъмнени.Обаче колегата маи се отказа да пише в форума...
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеТази е колата налиОбаче колегата маи се отказа да пише в форума...
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеС кой колега се засякохме днес от Италианеца до първия светофар след като започнат паветата на бул. Овча Купел? Аз му свирнах като минах покрай него и му махнах и той ми се усмихна и ми махна. Колегата беше с 145, бордо, със стикер на задното стъкло, кристални стопове, а регистрацията май беше нещо от сорта на РК 2039. Видях го още докато излизах от една пряка до 92-ро ОУ, но го настигнах, чак до Италианеца, че никой не пожела да ме пусне.драго ми беше да се "запознаем", прибирах се от работа, там наблизо живея в една пряка на ул."Народно хоро"
---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеТази е колата налиОбаче колегата маи се отказа да пише в форума...
издразних се на заяжданията и безмисленото негативно отношение на някои хора, но реших че няма защо да си хабя нервите в последствие. А уеб-адреса от стикера го махнах защото ми се отлепи една
Comment
Comment